için kaldı

İsmailağa 23 Haziran kararını verdi: 'Hiç eksisi yoktur demiyoruz..'

İsmailağa Cemaati, 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimine ilişkin olarak açıklama yaptı. Cemaatten yapılan açıklamada AK Partili Binali Yıldırım'a destek verileceği kaydedildi.

GASTE24 GASTE24
İsmailağa 23 Haziran kararını verdi: 'Hiç eksisi yoktur demiyoruz..'

İsmailağa Cemaati İstişare Heyeti ve Mehmet Talu imzalı açıklamaya göre, 23 Haziran’da AK Parti tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Binali Yıldırım’a destek verilme kararı alındı.

Cemaatin açıklamasındaki bazı ifadeler dikkat çekti: 

“Ak Parti ve MHP’ye ye gönül vermiş mütedeyyin kitlelerin hassasiyetlerini rencide eden, bu yüzden de o kitleleri oy verme konusunda yeniden düşünme noktasına getiren bir kısım icraatlar, söylemler, ihmaller sebebiyle, bazı kimseler: ‘Ders olsun, şefkat tokadı olsun diye, bu sefer oy vermeyeceğiz’ diyorlar” denilen açıklamada, “Cumhur ittifakı ve İBB başkan adayı Binali Yıldırım tamamen artıdır. Hiç eksisi yoktur demiyoruz."

Kaynak: Ajanslar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER