Ali Koç dünya basınında! İşte böyle gördüler...

Süper Lig'in 23. haftasında Kadıköy'de Galatasaray'ı ağırlayan Fenerbahçe, karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı. Zirve yarışında büyük bir yara alan sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç'un maç sonrası yaşadıkları dünya basınında da yer aldı.

GASTE24 GASTE24
Ali Koç dünya basınında! İşte böyle gördüler...

Süper Lig'in 23. haftasında Kadıköy'de Galatasaray'ı ağırlayan Fenerbahçe, karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı. Zirve yarışında büyük bir yara alan sarı-lacivertlilerin, ayrıca Kadıköy'de 21 yıllık yenilmezlik serisi de son buldu. Maç sonunda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kendisine yönelik tezahüratlarda bulunan taraftarlarla tartıştı ve tribüne atladı. Ülkemizde geniş yankı uyandıran bu olay, dünya basınında da manşetlere taşındı. İşte dünya basınındaki o başlıklar...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER