Okul saatleri mesai saatlerine göre ayarlanabilecek

Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TOSB), çalışan ebeveynler için mesai saatlerine göre okul saatlerini düzenleyebilecekleri, 250 öğrenci kapasiteli TOSB Özel Gebze Emine Eyüboğlu Anaokulu’nu hizmete açtı.

BORSAMATİK BORSAMATİK
Okul saatleri mesai saatlerine göre ayarlanabilecek

Çalışan anne ve babalar, çocuklarının okul saatlerini kendi mesai saatlerine uyumlaştırma seçeneği ile büyük bir soruna çözüm buluyor. TOSB’da açılan TOSB Özel Gebze Emine Eyüboğlu Anaokulu ile çalışanlara, çocuklarını mesai başlama saatinde anaokuluna bırakıp, mesai bitiminde ise anaokulundan alma seçeneği sunuluyor.

Çocuklarının okul saatlerini mesai saatleriyle uyumlu hale getirme kolaylığı sağlayan TOSB anaokulu, 3-6 yaş aralığındaki çocukları 07.00-18.00 saatleri arasında çalışan anne babalar ile aynı çatı altında buluşturuyor.

TOSB anaokulu ile 2020-2021 yeni eğitim ve öğretim döneminde, 12 ay boyunca kesintisiz eğitim alacak minikler; alanında uzman öğretmenleri ile drama, İngilizce, resim ve müzik derslerinin yanı sıra oyun saati, hikaye saati ve yemek saati gibi uygulamalarla okul öncesi eğitime de ilk adımı atmış olacaklar.

Toplu kayıtlarda yüzde 15 indirim fırsatı da sunan TOSB Anaokulu, çocukları okul öncesi eğitime hazırlarken, psikolojik gelişimlerinden sosyal gelişimlerine, dil becerilerinden öz bakım becerilerine de katkı sağlamayı amaçlıyor.

Okul saatleri mesai saatlerine göre ayarlanabilecek - Resim : 1

TOSB hakkında

TOSB, 17 adet Ar-Ge merkezi, Otonom Araç Parkuru, Girişim Evi, İnovasyon Merkezi ve 172 dönüm içerisinde yer alan 50 bin yetişmiş ağaç ile T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığından “En temiz OSB’’ sertifikasına sahip, ülkemizdeki nadir organize sanayi bölgelerinden biridir.

Bölgede faaliyet gösteren 90 firma ile 25 bin kişiye doğrudan istihdam sağlayan TOSB, üyelerine ürün ve hizmet sunan diğer sektörlerde çalışanlarla birlikte 100 bin kişiye ulaşmaktadır.

Okul saatleri mesai saatlerine göre ayarlanabilecek - Resim : 2

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER