Nikola Kalinic hafta sonu İstanbul'a geliyor | Beşiktaş Son Dakika Transfer Haberi

Beşiktaş, Aboubakar transferinin ardından Nikola Kalinic'i de bitiriyor. Atletico Madrid forması giyen Hırvat golcü Beşiktaş için İstanbul'a geliyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Nikola Kalinic hafta sonu İstanbul'a geliyor | Beşiktaş Son Dakika Transfer Haberi

Beşiktaş yönetimi, Atletico Madrid'in Hırvat golcüsü Nikola Kalinic konusunda son düzlüğe girdi. Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala 32 yaşındaki golcüyü takımına kazandırmak için yoğun çaba sarf eden Siyah-Beyazlılar, başarılı futbolcuyu bu hafta sonuna kadar İstanbul'a getirmeyi planlıyor.

HAFTA SONUNDA GELECEK

Beşiktaş yönetiminin yaptığı bonuslarla birlikte senelik 3 milyon euro'luk teklif için 'Hepsi garanti ve banka teminatı' şartı koşan Hırvat oyuncu ikna edildi. Kalinic'in transfer döneminin sona erdiği haftada Atletico Madrid'le bağını koparıp Beşiktaş'a gelmek için geri sayıma geçtiği ve hafta sonuna kadar İstanbul'da olacağı ifade edildi. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER