için kaldı

Ünlü futbolcu evlilik vaadiyle dolandırmıştı! O kadın konuştu…

Eski futbolcu, teknik direktör ve spor yorumcusu Önder Deniz Kolgu'nun evlenme vaadiyle kandırdığı mağdur kadınlardan S.K. konuştu. Mağdur kadın, Kolgu’nun dolandırıcılık ağına nasıl düştüğünü satır satır anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünlü futbolcu evlilik vaadiyle dolandırmıştı! O kadın konuştu…

Tanıştığı eski futbolcu, teknik direktör ve spor yorumcusu Önder Deniz Kolgu'nun kendisini evlenme bahanesiyle kandırarak binlerce lira para aldığını ileri süren iş kadını, eski erkek arkadaşı hakkında dolandırıcılık ve tehdit suçlarından savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Eski futbolcunun etrafa olan borcu bittiğinde evleneceklerini, çocukları olacağını, yuva kuracaklarını söyleyerek kendisini kandırdığını söyleyen genç kadın, ilişkisi olduğu birçok kadını da aynı şekilde dolandırdığını iddia etmişti. Bir başka genç kadın da daha önce Önder Deniz Kolgu tarafından evlilik vaadiyle dolandırıldığını ileri sürmüştü.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; Kolgu'nun mağdur ettiği kadınlardan S.K. önemli açıklamalarda bulundu. Mağdur kadın hikayesini işte böyle anlattı:

'Deniz Kolgu ile 1 Eylül 2016 tanıştık, tanıştığımız ilk gece ciddi bir ilişki, aile kurup çocuk sahibi olmak istediğinden bahsetti. Eski eşi ile olan sorunları yüzünden çocuk ve aile yaşamına uzak kaldığı bu duyguları yaşayabileceği bir beraberlik isteğini sürekli yeniledi. Hassas düşünceli eski eş ve baba figürü güven açısından oldukça etkili olmuştu. Kısa zaman sonra benim için de önemli olan bu kavramlar nedeniyle kendisine duygusal olarak bağlandım. İlişkimiz başladığında kendisi işsiz olmakla beraber tanınan eski bir futbolcu ve şimdi teknik direktörlük yaptığından bahsetmişti. Konuşmalarında, görüştüğünü söylediği kişiler arasında tanınan iş insanları ve spor camiasından isimleri telaffuz ediyordu ve güven duygusu oluşturuyordu. Ekip arkadaşları ve dostlarım dediği insanlarla da tanışmıştım, bu kendisine ve ilişkimize daha çok güvenmemi sağlamıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER