için kaldı

İstanbul’un yeni kültür-sanat ve yaşam merkeziyle tanışın!

İstanbul, Türkiye’de kültür – sanat ve eğlence aktivitelerinin tartışmasız merkezi… Şehrin temposu, pandemi döneminde dünyanın tüm büyük şehirlerinde olduğu gibi geçici olarak yavaşlamış olsa da, dikkatli bakanlar, İstanbul’un eski renkli ve hareketli yaşantısının çok da uzakta olmadığını görebilirler. Herkes yeni etkinlikleri, konser ve sergileri büyük bir heyecanla beklerken, şehrin yeni kültür – sanat ve eğlence merkezi de, Büyükyalı İstanbul’da yükseliyor: Fişekhane…

HÜRRİYET HÜRRİYET
İstanbul’un yeni kültür-sanat ve yaşam merkeziyle tanışın!

Tarihi 19. yüzyıla kadar uzanan, “Fişek Fabrikası” ismiyle de bilinen Fişekhane, Osmanlı’nın ilk sanayi tesislerinden Fabrika-ı Hümayun'un içinde bulunan görkemli bir kompleks… Zevkli bir şekilde restore edilerek İstanbul’un kültür – sanat hayatının merkezine oturan Fişekhane, artık zengin etkinlik yelpazesi, alışveriş alanları, gurme yeme – içme mekânları ve çok daha fazlası ile, İstanbullulara kapılarını açıyor!

 

TİYATRO, KONSER, SERGİ, ATÖLYELER VE ÇOK DAHA FAZLASI…

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER