Son dakika... Karar verildi... Çocuğu özel okulda okuyanlar dikkat!

Kayseri'de özel bir eğitim kurumundaki öğrencinin velisinin başvurusunu değerlendiren İl Tüketici Hakem Heyeti, geçen eğitim-öğretim döneminde pandemi sürecinde okula gidilmeyen süreye karşılık gelen 7 bin 579 liranın tüketiciye iadesine karar verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Karar verildi... Çocuğu özel okulda okuyanlar dikkat!

Kayseri İl Tüketici Hakem Heyeti, geçen eğitim öğretim döneminde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecindeki özel okul ücretinin iadesini isteyen bir velinin talebini kısmen kabul ederek, pandemi sürecinde okula gidilmeyen süreye karşılık gelen 7 bin 579 lira 20 kuruşun tüketiciye iadesine karar verdi.

Kayseri'de yaşayan bir vatandaş, çocuğunun eğitim gördüğü özel okula geçen eğitim öğretim döneminde ödediği ücretin 15 Mart 2020 tarihinden sonraki

günler için tarafına iade edilmesini istedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER