Sabancı Vakfı’ndan eğitime 45 yılda 4,5 milyar TL destek

Sabancı Vakfı Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan "Eğitime yatırımın, sürdürülebilir değişim için kilit olduğunu düşünüyoruz. Kurulduğumuz yıldan bu yana eğitimin ve öğretmenlerin güçlenmesi için 4,5 milyar TL kaynak ayırmış olmaktan mutluluk duyuyor ve bir dokunuşla hayatlarımızı değiştiren öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sabancı Vakfı’ndan eğitime 45 yılda 4,5 milyar TL destek

Sabancı Vakfı Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan, "Eğitime yatırımın, sürdürülebilir değişim için kilit olduğunu düşünüyoruz. Kurulduğumuz yıldan bu yana eğitimin ve öğretmenlerin güçlenmesi için 4,5 milyar TL kaynak ayırmış olmaktan mutluluk duyuyor ve bir dokunuşla hayatlarımızı değiştiren öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz." açıklamasında bulundu.

Safkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Sabancı Vakfı’nın eğitim alanındaki çalışmaları hakkında bir mesaj yayınladı.

Sabancı Vakfı olarak öğretmenlerin deneyimlerini paylaşmalarını ve birbirlerinden öğrenmelerini sağlayan projelere destek olduklarını belirterek, "Eğitimin niteliğini artırmanın yolu okul ikliminin iyileştirilmesinden ve toplumu dönüştüren öğretmenlerin güçlenmesinden geçiyor. Eğitime yatırımın, sürdürülebilir değişim için kilit olduğunu düşünüyoruz. Kurulduğumuz yıldan bu yana eğitimin ve öğretmenlerin güçlenmesi için 4,5 milyar TL kaynak ayırmış olmaktan mutluluk duyuyor ve bir dokunuşla hayatlarımızı değiştiren öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER