için kaldı

Diyarbakır'da fiyat denetimi

Diyarbakır'da fiyat denetimi

POSTA POSTA
Diyarbakır'da fiyat denetimi

DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, koronavirüs nedeniyle kentte yaşanacak haksız fiyat artışlarının önüne geçmek için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, dünya genelinde yayılan ve Türkiye'de de görülen koronavirüs nedeniyle yaşanacak haksız fiyat artışlarının önüne geçmek için denetimlerini sıklaştırdı. Ecza depoları, eczaneler, sebze ve meyve hali, süper marketler, marketler ile gıda ve temizlik ürünleri satan tüm işyerlerinde denetim gerçekleştiren ekipler, kurallara uymayan iş yerleri sahiplerine durum tespit tutanağı tutarak uyarılarda bulundu.
Zabıta ekipleri, İl Ticaret Müdürlüğü ve maliye ekipleriyle kentte bulunan ecza depoları ve eczanelerde yaptıkları denetimlerde son dönemde artan hijyen malzemelerinin fiyatlarını inceledi. 

FOTOĞRAFLI
 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER