Trump'ın yeni Ulusal Güvenlik Danışmanı O'Brien olacak

ABD Başkanı Donald Trump,"Yeni ulusal güvenlik danışmanımız olarak, şu anda Dışişleri Bakanlığında, Başkanlık Rehine İşleri Özel Temsilciliği görevini gayet başarılı bir şekilde yürüten Robert C. O’Brien'ı getireceğimi duyurmaktan memnuniyet duyuyorum" dedi.

VATAN VATAN
Trump'ın yeni Ulusal Güvenlik Danışmanı O'Brien olacak

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray Ulusal  Güvenlik Danışmanlığı görevine Rehine İşleri Özel Temsilcisi Robert O'Brien'ı  getireceğini açıkladı.  Trump, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yeni ulusal  güvenlik danışmanımız olarak, şu anda Dışişleri Bakanlığında, Başkanlık Rehine  İşleri Özel Temsilciliği görevini gayet başarılı bir şekilde yürüten Robert C.  O’Brien'ı getireceğimi duyurmaktan memnuniyet duyuyorum." ifadesini kullandı.  Başkan Trump, O'Brien ile uzun süredir yoğun şekilde çalıştığını  belirterek, " (O'Brien) O muhteşem bir iş çıkaracak." değerlendirmesinde bulundu. Uzun süredir özellikle İran ve Venezuela konusunda Trump ile  anlaşmazlık yaşadığı öne sürülen Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton geçen  hafta görevden alınmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER