için kaldı

Bursaspor Agu’yu tanıtı

Bursaspor, Portekiz'in Porto takımından 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Mikel Ndubusi Agu ile sözleşme imzaladı.

F5HABER F5HABER
Bursaspor Agu’yu tanıtı

Bursaspor, Portekiz'in Porto takımından 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Mikel Ndubusi Agu ile sözleşme imzaladı.

Yeşil-beyazlılar Nijeryalı futbolcu Agu ile sözleşme imzaladı. Şu ana kadar 5 futbolcu ile anlaştıklarını hatırlatan Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Hepsi nokta transferler oldu. Biraz taraftarlarımızı üzdük ama yoğurdu üfleyerek yiyoruz. Güzel transfer yaptığımızı ümit ediyorum. Bugün de Agu ile imzalayacağız. İnşallah kulübümüze, camiamıza hayırlı uğurlu olur. Kendisine çok güveniyoruz. Hocamız daha önce bitirdiğimiz transferlere teşekkür etti. Bu transferi bitirirseniz 3 kere teşekkür edeceğim dedi. Kendisi 6 numaraya çok önem veriyor. İnşallah güzel günler yakında hep beraber göreceğiz" dedi.

"EN AZ 3 TRANSFER YAPACAĞIZ"

Transferdeki son durum hakkında sorulan soruya Ay, "Badu ve Agu'yu aldık. Delarge ile görüşüldü. Büyük ihtimalle o da gelecek diye düşünüyorum. Twumasi'den haber bekliyoruz. Bunlar hemen olacak işler değil. Kazakistan'da daha da zor. Norveç'le ilgili kulübü araştırıyorlar. Nakit ödeme istediler. Biz de 3 taksitle ödeyebiliriz dedik. Ondan da bugün ya da gece haber gelebilir. Delarge'yi aldıktan sonra 1 veya 2 kanat ve kesinlikle sağ bek almamız lazım. Sağ bek ile ilgili gelişmeler var. Onu da bildireceğiz. En az 3 transfer daha yapacağız. Bursaspor'un eksik olan yerlerini biz de görebiliyoruz. Bursaspor daha yukarılara nasıl çıkar onun için uğraşıyoruz. Bu sene daha iyi olacak. Agu dışında gelecek transferler Başakşehir maçına yetişmeyebilir. Gelecek olanlar da hazır futbolcular. Sadece Delarge'nin durumunu bilmiyoruz. Diğer 2 futbolcu liglerinde oynuyor" açıklamasını yaptı.

AGU: "BENİM İÇİN ÇOK MUTLU BİR GÜN"

Yeşil-beyazlı takımın yeni transferi Agu ise, "Bugün benim için mutlu bir gün. Taraftarlar ve kulüpten gördüğüm sevgi beni çok mutlu etti. Buraya geldiğimin boşuna olmadığını herkese göstermek istiyorum. Bu kulübe gelmek benim için önemliydi. Çalışarak boşuna olmadığını göstereceğim. Şu an için pozitif şeyler aldım. İnşallah bu sene mutlu bir yıl olur" diye konuştu.

"ARAŞTIRMALARIMDA BURANIN ÇOK BÜYÜK BİR KULÜP OLDUĞUNU GÖRDÜM"

Bursaspor'u tercih etmesindeki en önemli faktörün sorulması üzerine Agu, "Daha önce Porto'da kiralık oynayan birkaç oyuncu ile konuştum. Çok iyi yorumlar yaptılar. Hocam da bana güveniyor. Araştırmalarımda buranın çok büyük kulüp olduğunu gördüm. Bu da benim gelmem için önemli faktör oldu" cevabını verdi.

(Ahmet Faruk Çabuk - Samet Doğru / İHA)

SONRAKİ HABER