Apple, yeni videoda yanlışlıkla AirTags’i sızdırdı

Apple, YouTube'ta yayınladığı bir videoda öğe takibi için kullanılan AirTags adlı cihazını yanlışlıkla gün yüzüne çıkardı.

POSTA POSTA
Apple, yeni videoda yanlışlıkla AirTags’i sızdırdı

Geçen yılın sonunda, Apple'ın AirTags adlı bir öğe takipçisi olarak hizmet verecek bir cihaz üzerinde çalıştığı söylendi. Bu piyasaya sürülmemiş ürüne yapılan referanslar ilk olarak Kasım ayında iOS 13 için kodda tespit edildi. Bugün ise Apple, YouTube'ta yayınlanan bir videoda AirTags'leri yanlışlıkla onaylamış olabilir. Bu arada AirTags, kaybolan cihazları bulmak için kullanılabilen Bluetooth bağlantılı küçük cihazlar olarak biliniyor.

Apple, yeni videoda yanlışlıkla AirTags’i sızdırdı - Resim : 1

İlk olarak blog sitesi Appleosophy tarafından görülen video, iPhone'u fabrika ayarlarına sıfırlamak için bir yöntem gösteriyor. Bahsedilen yöntemlerden biri "iPhone'umu Bul" seçeneğini kapatmak ve ayarlar sayfasında "Çevrimdışı Bulmayı Etkinleştir" seçeneği var. Bu seçeneğin altındaki açıklama özellikle AirTags'lerden bahsediyor. Video kısa süre sonra kaldırılsa da ekran görüntülerin alındı.

Apple'ın yeni Bluetooth aksesuarının resmi olarak ne zaman piyasaya çıkacağı belli değil.


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER