için kaldı

'Daha farklı bir Aleyna Tilki olacağım'

Bünyesinde Dua Lipa, Cher, David Guetta, Bruno Mars gibi dünyaca ünlü isimlerin bulunduğu Warner Music Group'un yeni yıldızı Aleyna Tilki, önceki gün Bebek'te bir kafenin terasında görüntülendi.

VATAN VATAN
'Daha farklı bir Aleyna Tilki olacağım'

Bebek'te bir kitapçıya giren Aleyna Tilki için bir şeyler yolunda gitmeyince sipariş bile vermeden mekanı terk etti.   Kısa süre sonra yeniden kitapçıya girerek yaklaşık iki saat kalan 19 yaşındaki şarkıcı, bakılmadık kitap bırakmadı.   Uzun uzun kitapların içeriğini okuyan Aleyna Tilki, rafların en altında yer alanlara bile ulaşmaya çalıştı.   12 adet kitap satın alan Aleyna, "Küçüklüğümden beri çok ağır kitap okurum. Mesela Oruç Ali diye biri var çok iyi kitap yazar. Kişisel gelişim kitapları okuyordum, şimdi biraz tarih kitapları aldım. Ağır okuyacağım" dedi.   "DİĞER KONULAR ÖNEMLİ DEĞİL"    Modacı Gülnur Güneş'in kardeşi Kadir Güneş'le aşk yaşadığı iddia edilen Aleyna Tilki, habercilerin aşk sorularına, "Arkadaşlar öyle bir şey konuşmuyorum. Zaten Warner Music ile anlaştık biliyorsunuz. Onun mutluluğunu heyecanını yaşıyoruz, öbür konular benim için zaten önemli değil" karşılığını verdi.   Dünyaca ünlü müzik şirketiyle anlaşan Tilki, "Daha farklı, daha özgür bir Aleyna Tilki olacağım" diyerek, iddiasını ortaya koydu. (Umut Ünver/Milliyet)  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER