Son dakika haberler: Vahşice öldürülmüştü... Son sözleri yürek burktu

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, iddiaya göre arkadaşlık teklifini kabul etmediği Yusuf Uğur tarafından silahla vurularak öldürülen Handan Bul’un yakın arkadaşı Mehtap Keskin, cinayet olayı öncesi yaşanan zorlu süreci anlattı. Keskin, “Handan her Yusuf çağırdığında, “Abla son kez gidiyorum, ben konuşarak onu ikna edeceğim” diyordu ve her gittiğinde Yusuf, “Sen benimsin, Efe benim” diyormuş. Tek yaptığı şey Handan’a bütün hayatı zehir etmekti. Cumartesi günü dediği son laf, “Abla bu cehennem bitsen artık” oldu. Bitti, cennete gitti benim meleğim” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberler: Vahşice öldürülmüştü... Son sözleri yürek burktu

Eskişehir’de oturan Yusuf Uğur, aynı fabrikada çalıştığı Handan Bul ile konuşmak için otomobille Bilecik’in Bozüyük ilçesi Bozalan köyü yakınlarındaki ormanlık alana gitti. Otomobilde Handan Bul’a tabancayla ateş eden Uğur, ardından aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Silah sesini duyanların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı incelemede, Yusuf Uğur ve Handan Bul'un hayatını kaybettiği belirlendi.

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’nde oturan Handan Bul ile Yusuf Uğur, dün otopsi işlemlerinin ardından Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

'HANDAN, KORKULARININ KURBANI OLDU'

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER