için kaldı

Sahte kimlikle nikah kıyılan kadından ilk eşe tepki

ADANA'da eczacı teknisyeni 24 yaşındaki H.T., kendisine sahte kimlikle nikah kıyan 27 yaşındaki Ahmet Çiftçi'nin 5 çocuğunun annesi 24 yaşındaki Emine Çiftçi'nin 'sahte evlilikten haberi vardı' açıklamasına tepki gösterdi. H.T., "Haberim olsa Ahmet şu an hapiste olmazdı. Benim mezhebim ve miden bu kadar geniş değil" dedi.

F5HABER F5HABER
Sahte kimlikle nikah kıyılan kadından ilk eşe tepki

Tıbbi malzemeleri pazarlayan Ahmet Çiftçi, iş için gittiği eczanede evli olduğu için kendisini İsmail Taş olarak tanıttığı H.T. ile bu isimle resmi nikah kıydırdı. Yaklaşık 8 ay evli kalan Ahmet Çiftçi'nin yalanı ortaya çıkınca 6.5 aylık evli olan H.T. evini terk etti, şikayetçi olduğu Çiftçi ise, tutuklandı. Ahmet Çiftçi'nin eşi Emine Çiftçi'nin eşinin kendini aldattığından şüphelendiğini, H.T.'nin sahte nikahı bildiğini öne sürmesi genç kadının tepkisine neden oldu.


H.T., Emine Çiftçi'nin beddua etmesine de bir anlam veremediğini, bu olayın gerçek mağduru olduğunu savundu. 5 çocuklu bir adamı eş olarak kabul etmesinin mümkün olmadığını belirten H.T., şöyle konuştu:

"Hala olayın şokundayım, kabul edemiyorum. Kim kabul eder 5 çocuk babasını? Benim mezhebim ve midem bu kadar geniş değil."

Her geç kız gibi kendisinin de gelinlikli duvaklı evlilik hayali olduğunu anlatan H.T., şöyle devam etti:

"Benim hayalim yalan üzerine kurulmuş bir evlilik ve 5 çocuk babası bir eş değildi. O kadını anlamaya çalışıyorum. O da benim kadar mağdur. Ancak yalan üzerine kurulmuş bir evlilik, yıkılan hayaller ve karnı burnunda doğum yapmayı bekleyen bir kadın olarak bu olayda en fazlı mağdur olan kişi benim. Kimsenin bana beddua etmeye hakkı yok. Hiçbir genç kızın geleceğiyle bu şekilde oynanmaz. Burada bir suçlu varsa o da yalanla evli olduğu halde evliliğini gizleyip benim, o kadının ve çocuklarının günahına giren Ahmet'tir. Ben özür dileyecek, affedilmeyi gerektirecek bir şey yapmadım. Son olarak söylüyorum; Ben bu durumu kesinlikle başından beri bilmiyordum. Bile bile hayatımı yakacak cahil bir insan değilim. Bile bile böyle bir evlilik yapsam Ahmet şu an cezaevinde değil de yanımda olurdu. Bir suçlu arıyorlarsa Ahmet ve ailesidir. O adam artık benim hiç bir şeyim değil. Yalan- dolanlarla düzen kurup benim ve çocuğumun geleceğini mahvetti. İnşallah cezaevinde çürür."

SONRAKİ HABER