için kaldı

Yeni evli çift el ele ölüme gitti

Tatil için Hindistan'ın Tac Mahal şehrine giden İngiliz çift, otel görevlileri tarafından odalarında ölü bulundu. Çiftin odasında yapılan incelemelerde, anti depresan etkisi olan çok sayıda boş ilaç kutusu ve şişesi bulundu.

F5HABER F5HABER
Yeni evli çift el ele ölüme gitti

Geçtiğimiz Kasım ayında dünya evine giren ve her ikisi de öğretmen olan İngiliz James ve Alex Gaskell çifti, Hindistan seyahatlerinde Delhi'den sonra Tac Mahal'e giderek bir otel odasına yerleşmişti.

Otel görevlileri, bir gece kalmak için anlaşan çift odalarından çıkmayınca 11.30'da odaya girdiklerinde beklemedikleri bir manzarayla karşılaştı.

İngiliz çift, yataklarında çok sayıda boş öksürük şurubu şişesi, uyku hapları ve antideprasan etkili ilaçla birlikte ölü bulundu. Olayı soruşturan Hint polisi, genç çiftin aşırı doz ilaç kullanımı nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.

Olay sonrası çiftin yakınları daha birkaç gün önce mutlu fotoğraflar paylaşan çiftin ölümünü şaşkınlıkla karşılarken, Alex Gaskell'in yakınları genç kadının bu tür ilaçlara karşı olduğunu ifade etti.

James Gaskell ise ölümünden önce Twitter'dan gönderdiği mesajlarla dikkatleri çekiyor. Alkol ve ilaç bağımlılığı problemi olan Gaskell, son gönderdiği mesajlarda sürekli alkol tüketimi ve vallium, xanax gibi ağır etkisi olan antideprasan ilaçlardan bahsetmiş.

Gaskell'a anksiyete sorunu için reçete yazan Delhi'li doktor Ish Anand, genç adamın kendisine uzun süredir ilaç kullandığını ve bu ilaçları tekrar alması gerektiğini söylediğini belirtti.

Bu tarz ilaçları birden bırakmanın riskli olduğunu ifade eden doktor, bu yüzden Gaskell'a farklı dozda ilaç kullanımı içeren bir reçete yazdığını ifade etti.

SONRAKİ HABER