Suçüstü yakalandılar! İstanbul'da büyük vurgun

Milli İstihbarat Teşkilatı’na işe alma vaadiyle onlarca kişiyi dolandıran bir çete, Jandarma tarafından yakalandı. Dolandırdığı 58 kişiden bir milyon lira vurgun yaptığı öğrenilen çete üyesi 5 kişi tutuklandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Suçüstü yakalandılar! İstanbul'da büyük vurgun

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, istihbarat çalışmalar sonucunda kendilerini MİT görevlisi olarak tanıtan bir çeteyi takibe aldı.

Yapılan çalışmalarda şüpheli şahısların mağdurları ‘Sizi Milli İstihbarat Teşkilatında işe alacağız’ diyerek dolandırdığı ve harç parası, sağlık raporu, kimlik kartı bedeli adı altında değişik tarihlerde mağdurlardan yüklü miktarda para aldıkları tespit edildi.

Jandarma yaptığı takip sonucunda elden ve bankalar üzerinden yapılan para trafiğinin tespit edilerek, suç örgütünün 58 mağduru bu yolla dolandırdığı ve yaklaşık bir milyon liralık vurgun yaptığı belirlendi.   

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER