"Adnan Oktar Suç Örgütü" davasında dikkat çeken ifadeler

Adnan Oktar Suç örgütüne yönelik 171'i tutuklu 226 sanıklı davanın bugün gerçekleştirilen ilk duruşmasında sanıkların sorgusu yapıldı. Örgütün 2. ismi olduğu öne sürülen tutuklu sanık Ulviye Didem Ürer "Meryem Ana'ya iftira atıldığı gibi bize de iftira atıldı. Biz namusumuz için yaşarız" derken, örgüt lideri Adnan Oktar “Mehdi olduğum yönünde iddiam kesinlikle olmamıştır. Bunu yaptığında küfre gitmiş oluyor insan. Bunu söyleyen insan dinden çıkar” dedi. Oktar, "Seyyidim ben. Peygamberin soyundan olduğum için mehdiye benzerliğim normal. Bu benzerlik belki 100 insanda çıkabilir. Mehdi olsam sarık cübbeyle çıkardım.” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
"Adnan Oktar Suç Örgütü" davasında dikkat çeken ifadeler

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Silivri Ceza İnfaz Kurumları'nın karşısında bulunan duruşma salonunda yapılan davanın ilk duruşmasına Adnan Oktar, Oktar Babuna, Tarkan Yavaş, Ayşegül Hüma Babuna'nın da aralarında bulunduğu 161 tutuklu ve 29 tutuksuz sanık katıldı.

"Adnan Oktar Suç Örgütü" davasında dikkat çeken ifadeler - Resim : 1

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik örgütünün 226 sanıklı davanın görülmesine başlandı. Adnan Oktar'ın savunma yaptığı duruşmadan kareler, çizimlere yansıdı.

"MEHDİ OLDUĞUM YÖNÜNDE BİR İDDİAM OLMADIĞINI SÖYLEDİM"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER