Kulaklara özgürlük

Akıllı telefonu, tableti ve oyun konsolu derken artık herkes daha çok kendi kişisel alanında yaşamayı seviyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kulaklara özgürlük

Evdekilerden biri online film platformlarından dizi izlerken, birisi maç izleyebiliyor veya oyun oynayabiliyor. Bu içerikleri tüketirken ise en önemli konu ses. Ya sesler karışıyor ya da kulaklık kullanılıyor. Ancak kulaklıklar uzun kullanımda kullanıcıları rahatsız eden bir şey. Şimdi ise giyilebilir hoparlörlerle yeni bir dönem başlıyor. Boynunuza bu hoparlörleri yerleştiriyorsunuz. Bluetooth üzerinden içeriği izleyeceğiniz cihaza bağlıyorsunuz ve kendi kişisel ses alanınızı yaratıyorsunuz. Akustik teknolojiler sayesinde ses dışarıya neredeyse hiç çıkmadan sizin kulaklarınıza yönlendiriliyor. Bu modellerin üzerinde bulunan özel titreşimli hoparlörler ise bas sesleri kullanıcılara tam olarak hissettiriyor.

Kulaklara özgürlük - Resim : 1

EKSTRA BAS

JBL’in Soundgear modeli öne çıkanlar arasında. Bas tonlardaki arttırıcılı teknolojisi sayesinde sesteki tüm titreşimler hissediliyor. İzlediğiniz veya dinlediğiniz içeriğin hissini çok daha net alabiliyorsunuz. 6 saatlik çalma süresine sahip ve 2 saatte hızlı şarj olabiliyor. Çift mikrofonlu konferans sistemi sayesinde, net bir telefon görüşmeleri sunuyor. Özellikle malzeme kalitesinden de bahsetmek lazım. Boyun çevresi yapısı, ergonomik şekli, sezgisel kontrolleri ve yumuşak dokunuşlu kumaş kaplaması kullanıcıların rahat etmesini amaçlıyor. 3 bin 199 TL

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER