Ahmet Hakan: Trollük de yobazlık gibidir

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Feyzioğlu’nun tesettürlü bir kadınla çekilen fotoğrafını, “Eşi tesettüre girdi, artık bakanlık verilir” mesajıyla paylaşanlara sert tepki göstererek "Yalana, iftiraya, ahlaksızlığa, alçaklığa dayalı “trollük”, sadece bir kesime özgü değildir.“Trollük” de tıpkı “yobazlık” gibidir. Her kesimin içinden çıkar ve o pis yüzünü gösterir." dedi.

F5HABER F5HABER
Ahmet Hakan: Trollük de yobazlık gibidir

Bazı sosyal medya hesapları, Metin Feyzioğlu’nun başörtülü bir kadınla çekildiği fotoğrafı, “Feyzioğlu’nun eşi türbana girdi, hangi bakanlık verilecek” şeklinde paylaştı. Konuyu bugünkü köşesine "Trollük de yobazlık gibidir" başlığıyla taşıyan Ahmet Hakan "Alçağın teki, bu fotoğrafı almış, “Metin Feyzioğlu’nun eşi, başını örttü” diye yayınlamış. Önüne arkasına hiç bakmayan andavallar da... Bunu olduğu gibi alıp paylaşmışlar da paylaşmışlar.Yalana, iftiraya, ahlaksızlığa, alçaklığa dayalı “trollük”, sadece bir kesime özgü değildir. Trollük” de tıpkı “yobazlık” gibidir. Her kesimin içinden çıkar ve o pis yüzünü gösterir." diyerek tepkisini dile getirdi. 

FEYZİOĞLU'NDAN DA AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Feyzioğlu, instagram hesabından yaptığı açıklamada, fotoğraftaki kadının sokakta rastladığı bir vatandaş olduğunu belirtmiş “Sorumluların bulunması için de yasal süreci pazartesi başlatıyoruz.” demişti.

Feyzioğlu’nun açıklaması şu şekilde:

Lafa geldiğinde kadın haklarını ağızlarından düşürmeyen ama bu fotoğrafı WhatsApp gruplarında ve sosyal medyada sırf bana kendilerince zarar vermek için gezdiren kim varsa, kendilerini sorgulamaya davet ediyorum. Yüzlerine bakacak yüzleri var ise, aynaya bakarak sorgulasınlar.

Bakın bu aşağılık kampanyalarınız bana zarar vermez. Ancak bir hanım, sokakta rastladığı ve basından tanıdığı, fikirlerini desteklediği veya değerlendirdiği biriyle fotoğraf çektirdi diye nasıl böyle aşağılık bir iftiranın hedefi yapılabilir? Utanmazlık değil mi bu!

Müfterilere ve onların hevesli yardımcılarına sesleniyorum:

Dinlemeden, anlamadan yürütülen seviyesiz kampanya beni hedef aldığı sürece umurumda değil. Vız gelir tırıs gider. Ancak bir hanımefendiyi hedef alarak seviyesizlikte kendinizi bile aştınız. Hiç düşünmediniz mi bu insanın ailesini, çevresini. Düşünmediniz. Çünkü yolda bir yerlerde insanlığınızı yitirmişsiniz.

Not:

1) Benim sosyal medyamdan alınmış, yandaki diğer kişi kesilerek üzerine bu iftira içerikli yazı yazılmış fotoğrafta, adını bilemediğim bu hanımefendinin kişilik haklarının zarar görmemesi için yüzünü biz buğuladık. Sorumluların bulunması için de yasal süreci pazartesi başlatıyoruz.

SONRAKİ HABER