Doktorlar cezayı böyle kesti! 'Kameralar karşısında özür dile...'

Bolu'da, hastanede tedavi gören babasına yeterince ilgi göstermedikleri iddiasıyla sağlık çalışanlarını tehdit eden kişi, uzlaşma raporu gereğince kamera karşısında doktor ve sağlık çalışanlarından özür diledi. Doktor Ferhan Yılmaz "Sağlıkta şiddetin önüne geçmek için bir şey yapmak istedik. Hasta yakınının, yaptığı işten pişman olduğunu ifade etmesi için kamera karşısında röportaj vermesini istedik" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Doktorlar cezayı böyle kesti! 'Kameralar karşısında özür dile...'

Bolu'da bir kişi, hastanede tedavi gören babasına yeterince ilgi göstermedikleri gerekçesiyle tehdit ettiği sağlık çalışanlarıyla kamera karşısında özür dileyerek uzlaştı.

Kalp ve solunun yetmezliği şikayetiyle İzzet Baysal Devlet Hastanesinde tedavi gören 88 yaşındaki babası Mehmet Ünal'ı ziyaret eden Refik Ünal (63), babasının doktorlar ve sağlık çalışanları tarafından kendisine yeterince ilgi göstermediğini söylemesi üzerine sinirlenerek, hastanede görev yapan doktor Ferhan Yılmaz ile hemşireler Çiğdem Karagüllü ve Esin Özata'ya tehdit içerikli sözler sarf etti.

Doktor ve hemşirelerin, Ünal hakkında suç durusunda bulunması üzerine Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosunca işlem başlatıldı. Taraflarla görüşmeler sonucunda sağlık çalışanları, Ünal'ın kamera karşısında özür dilemesini istedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER