Son dakika... Konya'daki 'gaybubet evi' yapılanması davasında karar

Konya'da FETÖ/PDY'nin "gaybubet evi" olarak adlandırılan adreslerine düzenlenen operasyonun ardından haklarında dava açılan 45 sanıktan 43'üne 1 yıl 10 ay 15 gün ile 12 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezaları verildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Konya'daki 'gaybubet evi' yapılanması davasında karar

Konya 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu yargılananlar, tutuksuz bazı sanıklar, sanık yakınları ve taraf avukatları katıldı.

Mahkeme başkanı, bir önceki duruşmada sanıkların son sözlerinin alındığını hatırlatarak, heyetin kararını açıklayacağını söyledi.

Bu sırada sanık müdafi 6 avukatın, "reddi hakim" dilekçesi gönderdiklerini belirtmesi üzerine mütalaa savcısı, "reddi hakim" talebinin davayı uzatmaya matuf bir talepten ibaret olduğu gerekçesiyle reddini istedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER