için kaldı

Melis Sütşurup eski sevgilisine döndü!

Mustafa Sandal'dan ''Midemi bulandıran şeyler vardı'' diyerek ayrılan Melis Sütşurup, aşkta hızlı çıktı. Sosyetik güzel, şarkıcıdan ayrıldıktan 10 gün sonra bir önceki sevgilisi Serkan Acar'a döndü.

VATAN VATAN
Melis Sütşurup eski sevgilisine döndü!

Geçen ay Mustafa Sandal'la aşkına nokta koyan Melis Sütşurup'tan şok hamle! Melis Sütşurup, Mustafa Sandal'la 7 aylık aşkını bitirdikten sonra gözlerden uzak tatil için iki hafta önce Marmaris'teki Bonjuk Bay'a gitmişti.   Issız bir koydaki çadır kampında inzivaya çekilen sosyetik güzelin yalnız olmadığı ortaya çıktı. Melis Sütşurup, Mustafa Sandal'dan önce aşk yaşadığı iş insanı Serkan Acar'la Bonjuk Bay'da buluştu.   Aylar sonra Marmaris'te buluşmak için sözleşen eski sevgililerin aşkı, burada küllerinden yeniden doğdu. Bir hafta doğayla iç içe romantik anlar yaşayan ikili, önceki gün de Boğaz'da keyif çattı.   BOĞAZ'DA AŞKA GELDİ   Poyrazköy'deki bir balık restoranında ziyafet çeken ikili, daha sonra iş insanının lüks teknesiyle Boğaz'da gezintiye çıktı.   Sütşurup, daha sonra Acar'ın üstü açık klasik otomobilinde verdiği pozu Instagram'da paylaştı. Acar'ın sosyal medyada kalpler gönderdiği Sütşurup'un Sandal'dan ayrılır ayrılmaz eski aşkına koşması ise "Sarı fırtına Melis" dedirtti. Melis Sütşurup'la 'Aşk yeniden' diyen Acar, sosyetik güzele kalp göndererek barışmayı ilan etti.   MUSTAFA SANDAL'A AĞIR SUÇLAMA   Melis Sütşurup, 'Midemi bulandıran şeyler vardı' diyerek Mustafa Sandal'a ağır imada bulunmuştu. (Takvim)            

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER