için kaldı

Bandırmaspor'dan açıklama: ''TFF'nin hazırladığı protokolün alt liglerde uygulanması mümkün değil"

TFF İkinci Lig Kırmızı grupta son 6 haftaya 60 puanla zirvede giren Bandırmaspor liglerin 12 Haziran'da başlayacak olmasından endişeli.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bandırmaspor'dan açıklama: ''TFF'nin hazırladığı protokolün alt liglerde uygulanması mümkün değil"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in açıklamalarını değerlendiren Bandırmaspor Asbaşkanı Onur Göçmez, ''TFF tüm liglerin amatörde dahil oynanacağını açıkladı ancak nasıl oynanacağını açıklamadı. Biz birkaç vaka varken ligleri iptal ettik ve doğru bir karardı. Şimdi binlerce vaka var biz sahalara dönüyoruz.

''TFF'NİN HAZIRLADIĞI PROTOKOLÜN ALT LİGLERDE UYGULANMASI MÜMKÜN DEĞİL"

Alt liglerde teknik imkanların yetersizliğine değinen Göçmez, ''Futbola Dönüş protokolü yayınlandı. Alt liglerde bunun uygulanamayacağı tüm kulüpler tarafından söylendi. Bu gerçek ile yüzleşmeliyiz alt liglerde ne yazık ki endüstriyel futbolun imkanları yok. Alt liglerde statların, antreman sahalarının teknik ve altyapı olanakları ne kadar biliniyor emin değilim. Sadece 1 takımı havalimanından otele taşımak için 3 otobüs gerekiyor. 30 futbolcu için 10 soyunma odası gerekiyor. Bu protokol sorumluğu tamamıyla kulüplere ve futbolculara yüklüyor. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu bu kararın TFF'nin kendi kararı olduğu, görüş ve öneri vermedikleri ve kesinlikle bundan sonra olacaklardan sorumlu olmadıklarını belirtiyor. Tüm alt liglerin şu anda başka sorunları da var. Gelirlerimiz sıfırlandı ve ciddi sorumluluklarımız var TFF'den ödeme alamıyoruz'' diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER