Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM yeni dönem açılış töreninde

TBMM Genel Kurulu, 27. Dönem 4. Yasama Yılı özel gündem ile toplandı. Yeni yasama yılının açılış konuşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

POSTA POSTA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM yeni dönem açılış töreninde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama yılı açılışı dolayısıyla geldiği mecliste TBMM Başkanvekili Celal Adan tarafından törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Onur Kıtası'nı selamlayan Erdoğan, daha sonra Genel Kurul Salonu'na geçti.   

Erdoğan şu sıralarda ise Genel Kurul'da 27. Dönem 4. Yasama Yılı açılış konuşmasını yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

TBMM’nin 27. Dönem 4 yasama yılının ülkemize hayırlı olmasını Allah’tan diliyorum. Meclisimizin ilk başkanı ve cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ülkemizin gelişip kalkınmasında emekleri olan herkese şükranlarımı sunuyorum.

Bu mücadelenin kıyamete kadar süreceğini bilerek daima hazırlıklı ve tedbirli olacağız. Ecdadın maddi ve manevi mirasını yaşatmaya önem veriyoruz.



Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER