Uçamayan yavru kumruya sahip çıktı

Uçamayan yavru kumruya sahip çıktı

POSTA POSTA
Uçamayan yavru kumruya sahip çıktı

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) -  TOKAT'ın Niksar ilçesinde yerel gazete sahibi Cemalettin Bilgin (60) iş yerine giderken yolda bulduğu uçamayan yavru kumruyu koruma altına aldı. 
Niksar ilçesinde yerel gazete sahibi Cemalettin Bilgin, sabah iş yerine giderken Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde uçamayan yavru kumru gördü. Yavru kumruya sokak kedilerinin zarar vermesi için alıp iş yerine götürdü. Bilgin, yavru kumruyu iş yerinde bir koli içerisine koyarak, su ve yiyecek vererek koruma altına aldı. Bilgin, "Sabah iş yerine giderken yolda gördüm. Uçamadığını fark ettim. Ben de sokak kedileri zarar vermesin diye iş yerime getirerek koruma altına aldım. Kumrumuz uçana kadar burada iş yerimizde misafirimiz olacak" dedi. 

FOTOĞRAFLI 
 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER