'Delilsizlik'ten serbest! Ya 1612 mesaj

Bir çocuk annesi 19 yaşındaki Ayşenur G. (19), amcasının oğlu Selahattin S. tarafından çocukken iki kez istismar edildiğini ve evlenince “Elimde videoların ve fotoğrafların var” tehdidiyle nitelikli cinsel istismara uğradığını açıkladıktan üç gün sonra intihar etti. “Bende telefon numarası bile yok” diyen ve delil yetersizliğinden tahliye edilen Selahattin S.’nin 3 yıl içinde Ayşenur G.’yi yüzlerce kez arayıp 1612 mesaj attığı ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Delilsizlik'ten serbest! Ya 1612 mesaj

Antalya'da, 1997’de doğan Ayşenur G., 6 ve 10 yaşındayken Selahattin S. (30) tarafından istismara uğradı. Ayşenur G. bu istismardan yakasını kurtarabilmek için 2015’te Mustafa G. ile evlendi. Selahattin S. bu kez “Elimde video ve fotoğraflar var” diye tehdit ederek genç kadına 3-4 kez nitelikli cinsel istismarda bulundu. Ayşenur G., 5 Nisan 2017’de ilk önce eşi Mustafa G.’ye ardından babası Mustafa S. ve kardeşi Mehmet S.’ye yaşadıklarını anlattı. Üç gün sonra, 8 Nisan’da evinde intihar etti.

‘OĞLUMA İYİ BAK’ YAZDI

Ayşenur G., eşine bıraktığı veda notunda “Seni çok seviyorum. Seni severek ölüyorum. Bir tek bu bana gurur veriyor. Boynu bükük gezmeyeceksin. Bir ömür mutlu ve huzurlu olacaksın. Oğluma iyi bak, sev ve ilgi göster. Şunu hiçbir zaman unutma: Sana söylediğim her şey gerçek. Ben sana kızoğlankız geldim, namusumu koruyamadım. Çünkü içimde seni kaybetme korkusu vardı” diye yazdı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER