için kaldı

Trabzonspor'u rahatlatan tablo!

Trabzonspor'un as kadrosundaki isimlerden sadece dördünün sezon sonu sözleşmesi sona erecek. Bu isimlerden Hosseini ile kiralık Ndiaye’nin opsiyonları Karadeniz ekibinin elinde.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzonspor'u rahatlatan tablo!

Liglerin geleceğinin belirsizliği dışında kulüplerin canını sıkan önemli bir konu da, sözleşmeleri 31 Mayıs’ta sona erecek oyuncuların durumu...

Trabzonspor ise bu konuda son derece rahat zira bordo mavililerin Pereira, Hosseini, Sosa ve Novak dışında sözleşmesi Mayıs 2020’de biten futbolcusu bulunmuyor.

Trabzonspor, bu isimlerden Hosseini’nin sözleşmesini opsiyon kullanarak uzatma hakkına sahip. Pereira ile ilgili sezon sonu karar verecek olan yönetim, Sosa ve Novak’ın menajerleriyle görüşmeleri sürdürüyor. Stoke City’den kiralanan Ndiaye’nin de satın alma opsiyonu bulunuyor. Diğer isimlerden Uğurcan’ın 2024,

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER