Doğum günü katliamı! ‘Namus meselesi’ demek için akılalmaz plan…

Muhammet Gürsoy, doğum gününü kutlama bahanesiyle sevgilisi Merve’yi ve arkadaşı Ekim’i parka çağırdı. Böylece işlediği çifte cinayete kolayca ‘namus meselesi’ diyebilecekti. Öyle de oldu, “Aldattı, öldürdüm” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Doğum günü katliamı! ‘Namus meselesi’ demek için akılalmaz plan…

Aydın Efeler'de yaşayan Merve Kotan, 19 yaşında hayat dolu bir kızdı. 3 kardeşi, anne ve babasıyla mutlu bir hayatı vardı. Üniversite sınavına hazırlanmış, ek tercih sonuçlarını bekliyordu. Çok girişken ve sosyal bir insandı. Sokak hayvanları onun birinci önceliğiydi. Hayvanlarla ilgili başlatılan imza kampanyalarına ve yardım etkinliklerine destek olur, bireysel olarak da sokak hayvanları için çabalardı.

SANATA ÇOK İLGİLİYDİ

Yeni Asır’dan Hacer Önoğlu Ülger’in haberine göre;  Hayatı boyunca şahit olduğu hiçbir haksızlığa sessiz kalamayan Merve, olaylara anında müdahale ederdi. Aynı zamanda çok yetenekli bir kızdı. Çizime ve sanata hem sevgisi hem de ilgisi vardı. Kendi yaptığı bileklikler, rüya kapanları, çizimler ve birçok tasarımı bulunuyordu. Yaptığı bilekliklerin sayısı artıp insanlar tarafından beğenilince instagram'da sayfa açıp satmaya başlamıştı. Bu onu çok motive etse de sınava hazırlanırken çok zaman ayıramamaya başlamıştı.Doğum günü katliamı! ‘Namus meselesi’ demek için akılalmaz plan… - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER