için kaldı

Ailesini katletti, tahliye istedi

Bursa'da eşini, 2 çocuğu ve babasını tabancayla vurarak öldüren Hamza Sakin (42), savcının 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini talep ettiği duruşmada tahliye edilmesini istedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ailesini katletti, tahliye istedi

Olay, 2 yıl önce Mudanya ilçesinde meydana geldi. Hamza Sakin, eşi Havva (38), kızı Rümeysa (18) ve oğlu Süleyman (15) ile birlikte babası Hasan Sakin'in (65) evine gitti. Psikolojik sorunları olduğu ve ilaç tedavisi gördüğü öne sürülen Hamza Sakin, iftar vakti bilinmeyen nedenle tabancasını çıkarıp babası ile çocuklarına kurşun yağdırdı.

Sakin, kaçmaya çalışan eşini de evin önünde yakalayıp tabancayla vurduktan sonra boğazına bıçak sapladı. Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler Hasan, Havva, Rümeysa ve Süleyman Sakin'in cansız bedenleriyle karşılaştı.

Olayda 2 şarjör kurşun sıktığı belirlenen Hamza Sakin sorgusunun ardından tutuklandı. Hakkında Bursa 12'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'yakın akrabayı öldürmek' suçundan 4 kez ağırlaştırılmış hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER