Galaxy S20 çıktı Galaxy Note 10 fiyatı düştü!

Samsung Galaxy S20 modellerini tanıtmasının ardından Note 10 fiyatında indirime gitti. İşte indirimli Galaxy Note 10 fiyatı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Galaxy S20 çıktı Galaxy Note 10 fiyatı düştü!

Samsung kısa süre önce düzenlediği etkinlikte Galaxy Z Flip ile birlikte Galaxy S20 modellerini tanıtmıştı. Bu tanıtımın ardından geçtiğimiz yıl satışa sunulan Note 10 ve Note 10 Plus fiyatında indirime gidildi.

Galaxy S20 çıktı Galaxy Note 10 fiyatı düştü!

Güney Koreli teknoloji devi normal şartlarda ABD’de 1200 dolardan sattığı Note 10 Plus fiyatını 1050 dolara çekti. 950 dolar olan Galaxy Note 10 fiyatı ise 800 dolara indirildi.

Samsung bu fiyatların geçici olduğunu belirtse de durum biraz farklı olabilir. Zira Galaxy S20 modelleri ile Note 10 modelleri arasında çok bir fiyat farkı bulunmuyor. Dolayısıyla kullanıcılar daha yeni olan S20 modellerini tercih edebilirler.

Galaxy S20 çıktı Galaxy Note 10 fiyatı düştü! - Resim : 1

Bu arada dip not olarak belirtelim. Hali hazırda ülkemiz için bir indirim söz konusu değil. Fakat önümüzdeki günlerde Türkiye satılan S10 ya da Note 10 modellerinde indirim olabilir. O yüzden şu aralar herhangi bir S10 ya da Note 10 modelini alma düşünceniz varsa bir süre ertelemenizi tavsiye ederiz.

Şunu da hatırlatmak isteriz. Kısa süre önce tanıtılan S20, S20 Plus ve S20 Ultra Samsung’un kendi sitesi üzerinden ön siparişe sunulmuş durumda. Ayrıca katlanabilir ekranlı 2. Samsung modeli olan Galaxy Z Flip de absürt fiyatıyla müşterilerini bekliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER