için kaldı

Edirne’de koronavirüs denetimi

EDİRNE’de, polis ekipleri ’Sağlık İçin Hepimiz İçin’ sloganı ile tüm Türkiye’de gerçekleştirilen denetimler kapsamında, kentte vatandaşların kalabalık olarak bulunduğu bölgelerde maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Edirne’de koronavirüs denetimi

Edirne’de koronavirüs denetimi - Resim : 1İçişleri Bakanlığı’nın ’Sağlık İçin Hepimiz İçin’ sloganıyla başlattığı koronavirüs denetimlerine ilişkin genelge kapsamında Edirne’de polis ekipleri, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı. Polis, sabahın erken saatlerinden itibaren özellikle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Saraçlar Caddesi’nde denetimlerini gerçekleştirirken, hijyen ve özellikle sosyal mesafeye uymayanlara uyarılarda bulundu. Vatandaşların, çoğunlukla maske kuralına uyduğu gözlendi. Denetimlerde vatandaşların kalabalıklar halinde bir araya geldikleri yerlerde temizlik, maske ve fiziki mesafe kurallarına uyulup uyulmadığına özellikle dikkat edildi.

Öte yandan koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Edirne Valisi Ekrem Canalp ise alışveriş merkezinde yapılan denetime katıldı. AVM girişinde güvenlik görevlisi tarafından ateşi ölçülen Canalp, temizlik, maske ve mesafe konusunda uyarılarda bulundu. Küçük çocukların da maske takarak alışveriş yaptığını gören Canalp, çocukların ailelerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER