için kaldı

İtalya ve İspanya’ya mektup: Kara gün dostuyuz

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, tıbbi yardım malzemesi ulaştırılan İtalya ve İspanya’nın başbakanlarına mektup gönderdi. Erdoğan, İtalya Başbakanı Conte’ye “Salgında hayatını kaybeden İtalyan vatandaşları için ülkem ve milletim adına taziyelerimi sunuyorum. Türkiye, İtalya’nın kara gün dostu olduğunu gösterdi” mesajını iletti. Erdoğan, İspanya Başbakanı Perez-Castejon’ye mektubunda da ‘Dost kara günde belli olur’ atasözüne vurgu yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İtalya ve İspanya’ya mektup: Kara gün dostuyuz

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, önceki gün Türkiye tarafından tıbbi yardım malzemesi ulaştırılan İtalya’nın başbakanı Giuseppe Conte ve İspanya’nın başbakanı Pedro Sanchez Perez-Castejon’a mektup gönderdi.

İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan İtalya Başbakanı Giuseppe Conte’ye gönderdiği mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Başbakan, Değerli Dostum.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER