Son dakika haberler: Almanya'dan corona virüs için 'ikinci dalga' uyarısı

Almanya'da bulaşıcı hastalıklar konusunda yetkili kamu kurumu Robert Koch Enstitüsü Başkanı Prof. Lothar Wieler, koronavirüste ikinci bir dalgaya karşı uyardı. Prof. Wieler "Biz ikinci bir dalganın geleceğinden çok eminiz" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberler: Almanya'dan corona virüs için 'ikinci dalga' uyarısı

ALMANYA'da kotonavirüs önlemlerinin hızla yumuşatılması tartışılırken, Robert Koch Enstitüsü Başkanı Prof. Lothar Wieler, ikinci, hatta üçüncü bir dalga beklediklerini söyledi.

Salı günü Berlin'deki olağan basın toplantısında konuşan Prof. Wieler şöyle dedi: "Biz ikinci bir dalganın geleceğinden çok eminiz. Bunun için gerekli hazırlıkları yaptık. Şimdi daha iyi hazırlıklıyız.

Hastalıkla nasıl hareket edeceğimizi daha iyi biliyoruz. Doktorlar hasta tedavisinde daha bilgililer. İkinci dalga için hazırlık çok daha iyi."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER