için kaldı

Yeni sezonun Beşiktaş'ı nasıl olacak?

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın noktayı koydu. Siyah-Beyazlılar şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracak. Duruma göre savunmaya 1 ya da 2 takviye yapılacak. En az 1 santrfor transfer edilecek. Transfer yapılmayacak tek yer ise orta saha olabilir...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yeni sezonun Beşiktaş'ı nasıl olacak?

Geçen hafta ikinci yarısını çok iyi oynadığı maçta Antalyaspor'a 2-1 yenilen Beşiktaş, bu kez iyi oyununun sonucunu aldı ve deplasmanda Denizlispor'u 5-1 mağlup etti. Bu skor, aynı zamanda siyah-beyazlıların bu sezon aldığı en farklı skor oldu.

Artık oynanan her maçın, önümüzdeki sezon planlamasına ışık tutacak bir süreç olduğu düşünüldüğünde, dün akşamki karşılaşma da, Beşiktaş için birkaç açıdan ipuçları vermeye devam etti. Hatta; teknik direktör Sergen Yalçın maç öncesi ve sonrası yaptığı konuşmalarla ipucu değil, açık açık yeni sezonun planlamasını ilan etti.

Takımın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar ve başlatılan yardım kampanyasıyla beraber, camiada çok konuşulur hale gelen 'öze dönerek' altyapı futbolcularının ağırlıklı olduğu bir kadro kurulacağı beklentisi, Sergen Yalçın'ın istediği ve onayladığı bir planlama değildi. Tecrübeli teknik adam, net bir şekilde takımı şampiyonluk yarışının içinde tutacak transferler istediğini söyledi ve planlamanın da bu yönde yapılacağını ifade ederek 'öze dönüş' projesinin hemen olmayacağını açıkladı. Bu açıklamalardan sonra siyah beyazlıların transfer politikasının da nasıl olacağı netleşmiş oldu. Mevcut takımdan en az 6 oyuncu ile yolların ayrılmasına kesin gözle bakılırken, bu sayının yapılacak transferler ve denkleşecek bütçe ve satılacak futbolcularla 9-10'a kadar çıkması bekleniyor. Bu hareketlilik de yeni alınacak oyuncu sayısının da 10'u bulması anlamını taşıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER