için kaldı

Yanan otomobilden kayınvalidesini kurtarmak için canını hiçe saydı

İstanbul Beyoğlu'nda seyir halinde olan bir otomobilde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alev topuna dönen otomobilde bulunan yürüme engelli Azize Şahin ise aracın sürücüsü damadı Necati Sökmen tarafından yanmaktan son anda kurtarıldı. Otomobilden birden dumanlar yükselerek alev aldığını belirten Necati Sökmen, ''Kayınvalidem engelliydi, onu arabadan aşağı indirmek için çok mücadele ettim'' dedi. Otomobilin alev alev yandığı anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yanan otomobilden kayınvalidesini kurtarmak için canını hiçe saydı

Olay, Halıcıoğlu Okmeydanı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halinde olan otomobilden dumanlar yükselmeye başladı. Bunu gören sürücü Necati Sökmen, aracını güvenli bir noktaya çekerek park etti. Dumanların aleve döndüğünü gören sürücü ve ailesi kendilerini panikle dışarı attı.

Yürüteç kullanan yürüme engelli Azize Şahin’i ise damadı Necati Sökmen yanan otomobilden son anda çıkarmayı başardı. Otomobilin alev alev yandığını gören vatandaşlar ise durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri ise otomobildeki yangını söndürerek soğutma çalışması yaptı, otomobil kullanılamaz hale geldi.

''YÜRÜME ENGELLİ KAYINVALİDEMİ SON ANDA KURTARDIM''

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER