"Saloz'un Mavalı" Cihangir Atölye Sahnesi'nde

Yönetmenliğini Muhammet Uzuner'in üstlendiği, Cihangir Atölye Sahnesi (CAS) öğrencileri tarafından sahneye konulan "Saloz'un Mavalı" oyunu, izleyiciyle buluşacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
"Saloz'un Mavalı" Cihangir Atölye Sahnesi'nde

Peter Weiss'in kaleme aldığı, Can Yücel'in çevirisini yaptığı eser, 30 Ekim'de Cihangir Atölye Sahnesi'nde izlenebilecek. Eserde, Alper İrvan, Aylin Gündüz, Barış Kaan Güven, Berfin Karatay, Boran Özsaygı, Can Seçki, Dorukhan Kenger, Furkan Özkan, Murat Aytekin, Onur Özer, Ömercan Çelebi, Selda Uyan ile Zuhal Atalay rol alıyor.

Işık tasarımını Onur Alagöz, koreografisini Hicran Akın, kukla tasarım ve yapımını Selda Uyan'ın yaptığı eser, Portekiz'de 1932'de kahraman gibi karşılanan Antonio Salazar'ın, 36 yıllık iktidarlık döneminde yaşanan sıkıntıları, ezenlerin ve ezilenlerin gözünden eleştirel bir bakışla izleyiciye sunuyor.

Oyun 6 Kasım'da bir kez daha Cihangir Atölye Sahnesi'nde seyirciyle buluşacak

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER