Kılıçdaroğlu, canlı yayında gündemi değerlendirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Darbeyi yaparsa ordu yapar. Hulusi Akar Bey orduya sahip değil mi? Orduya sahiptir. Orduya sahip değil, böyle bir olay varsa Hulusi Akar'ı alsın yerine başka birisini getirsin." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kılıçdaroğlu, canlı yayında gündemi değerlendirdi

Kılıçdaroğlu, Youtube üzerinden yayın yapan Yeniçağ Tv'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı.

"Anayasanın 3. maddesi 'devletin başkenti Ankara' diyor ama Cumhurbaşkanı 60 gündür İstanbul'dan çalışıyor. Giderek acaba başkenti İstanbul'a mı almak istiyorlar?" sorusu üzerine, Kılıçdaroğlu, "Erdoğan öteden beri Ankara'yı içine sindiremedi. Ankara'da olmayı sevmeyen, bütün gözü İstanbul'da olan biri. En büyük rant merkezi İstanbul. Rant merkezinden yararlanmak istiyor." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, millet iktidarında yapacakları ilk 3 işin ne olacağının sorulması üzerine, ilk olarak parlamentoya siyasi ahlak yasasını getireceklerini, devlette ciddi israfın olduğunu, bunu önleyeceklerini söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER