Kemba Walker korkuttu! Hastaneye kaldırıldı...

Boston Celtics'in yıldızı Kemba Walker, Denver Nuggets maçında yaşadığı sakatlıkla korkuttu. Beyin sarsıntısı şüphesiyle hastaneye kaldırılan Walker, yapılan testlerin temiz çıkmasının ardından taburcu edildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kemba Walker korkuttu! Hastaneye kaldırıldı...

Spor Arena Dış Haberler | NBA takımlarından Boston Celtics forması giyen yıldız oyuncu Kemba Walker, Denver Nuggets maçında korkutan bir sakatlık yaşadı.

Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde takım arkadaşı Semi Ojeleye'ye çarparak yerde kalan Kemba Walker, sedyeyle kenara alındı ve ardından hastaneye kaldırıldı.

Oyuncusunun sakatlığına ilişkin konuşan Boston Celtics kolu Brad Stevens, "Devre arasında hastaneye götürülürken ambulansta gördüm. İyi gözüküyordu. Endişelenecek bir durum yok." ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER