için kaldı

Marvel filmleri için yeni vizyon tarihleri açıklandı

Sinema severlerin büyük bir sabırsızlıkla beklediği yeni Marvel filmleri için vizyon tarihleri güncellendi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Marvel filmleri için yeni vizyon tarihleri açıklandı

Koronavirüs salgınının en çok etkilediği pazarlardan birisi de sinema sektörü oldu. Hali hazırda dünya genelindeki pek çok sinema salonu kepenklerini kapatmış durumda. Hal böyle olunca vizyona girmesi planlanan birçok filmin gösterim tarihi de ertelendi.

Salgının hızlı bir şekilde yayılması, pek çok filmin çekimlerinin de ertelenmesine neden oldu. Normal şartlarda bu zamanlarda vizyona girecek olan Black Widow filmi de Kasım ayına kaydırıldı.

Marvel sinematik evrenindeki 4. perde için açıklanan filmlerin vizyon tarihleri de ileri dönemlere kaydırıldı.

Marvel filmleri için yeni vizyon tarihleri açıklandı

Disney’den yapılan yeni açıklamada filmlerin vizyon tarihlerinin güncellendiği belirtildi. Açıklanan yeni takvime göre yeni Marvel filmleri için takvim şu şekilde işleyecek.

Black Widow: 6 Kasım 2020
Eternals: 12 Şubat 2021
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: 7 Mayıs 2021
Doctor Strange in the Multiverse of Madness: 5 Kasım 2021
Thor: Love and Thunder: 18 Şubat 2022
Black Panther 2: 8 Mayıs 2022
Captain Marvel 2: 8 Temmuz 2022

Filmlerin vizyon tarihinin güncellenmesi, aynı durumun diziler için de geçerli olup olmadığı sorusunu akıllara getiriyor. Eğer çekimlerde bir aksama yaşanmazsa diziler zamanında yayına girecektir. Çünkü insanların evlerine kapandıkları şu dönem Disney+ için bulunmaz bir fırsat diyebiliriz. Yine de bekleyip göreceğiz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER