için kaldı

Prens Andrew cinsel taciz iddiaları hakkında konuştu

İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in üçüncü çocuğu Prens Andrew, cinsel taciz suçundan sabıkası olan ve cezaevinde ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein ile arkadaşlığı ve hakkındaki reşit olmayan bir kadınla cinsel ilişkiye girdiği iddialarına verdiği yanıtlarla İngiltere'nin gündeminde.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Prens Andrew cinsel taciz iddiaları hakkında konuştu

York Dükü Prens Andrew, aylardır adının geçtiği iddialarla ilgili televizyon ekranlarına ilk defa Cumartesi günü BBC Newsnight programında çıkıp soruları yanıtladı.

Prens'in yanıtlarını inandırıcı bulmayanlar röportajın 'itibarına zarar verdiğini ve röportajı kabul etmemesi gerektiğini' söylüyor. BBC'ye konuşan Buckingham Sarayı kaynakları ise Prens'in iddialara 'dürüst ve alçak gönüllü bir şekilde' cevap vermek istediği için röportajı kabul ettiğini, söylediklerinin arkasında durduğunu belirtiyor.

Prens röportajda, 17 yaşındayken cinsel ilişkiye zorlandığını öne süren ABD vatandaşı Virginia Giuffre'nin iddialarını yalanladı ve olayın yaşandığı söylenen 10 Mart 2001 tarihinde kızı Beatrice ile İngiltere'nin Woking şehrinde pizza yemeye gittiğini söyledi. Prens, Giuffre ile tanışmasını sağlayan Epstein'ın 'davranışlarından şüphe duymadığını' ifade etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER