Fatih'te kadın turiste kapkaç! Kameralar kaydetti..

İstanbul Fatih'te yaşlı turist kadınları hedef alan bir kapkaççı yakalanarak tutuklandı. Hırsızın yaşlı bir turisti kapkaç anı ise kameralar tarafından kaydedildi

POSTA POSTA
Fatih'te kadın turiste kapkaç! Kameralar kaydetti..

Fatih Nişanca Mahallesi'nde yaşlı bir kadın turistin çantası kapkaç yöntemiyle çalındı. Polis ekipleri yaptığı çalışmalarda kapkaççının Alaattin A. olduğunu belirledi.

10 SUÇTAN ARANIYORDU

Ekipler şüphelinin, 7 kapkaç, 2 yağma, 1 evden hırsızlık suçlarından arandığı belirlendi. Alaattin A.'nın yapılan detaylı sorgulamasında 3 iş yerinden hırsızlık ve yağma suçlarından da geçmişte kaydının bulunduğu tespit edildi.

Fatih'te kadın turiste kapkaç! Kameralar kaydetti.. - Resim : 1

TUTUKLANDI

Yapılan operasyonla Alaattin A. yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Alaattin A., sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Fatih'te kadın turiste kapkaç! Kameralar kaydetti.. - Resim : 2

KAPKAÇ ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kapkaç anı güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. İşte o anlar...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER