için kaldı

Fenerbahçe’ye yeni sponsor

Fenerbahçe Kulübü, hızlı servis restoran zinciri TAB Gıda ile iş birliği anlaşmasına imza attı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe’ye yeni sponsor

Ülker Stadyumu’nda düzenlenen imza törenine Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu ile TAB Gıda CEO’su Caner Dikici katıldı.

SERTAÇ KOMSUOĞLU: FENERBAHÇE İLE İŞ BİRLİĞİ YAPMAK, YAPAN ŞİRKETE DE BEREKET GETİRİYOR

Sertaç Komsuoğlu, imza atılan her yeni anlaşmanın Fenerbahçe’yi güçlendirdiğini ifade ederek, ” 9 branşta binlerce sporcu ile çok farklı bir taraftar kitlesine sahibiz. Fenerbahçe taraftarı her zaman her yerde takımını, camiasını destekliyor. Örnekleri çok, defalarca kez gördük. Fenerbahçe ile iş birliği yapmak, yapan şirkete de bereket getiriyor. Konu Fenerbahçe olunca hayat duruyor, Türkiye’nin hatta dünyanın her yerinde kulübün attığı adıma Fenerbahçe ailesi de sahip çıkıyor, destekliyor. Taraftar bu projeye ne kadar destek çıkarsa Fenerbahçe’ye o kadar katma değer sağlanacak. Bu iş birliğimiz 2 yıllık. Fenerbahçe öyle bir markadır ki Fenerbahçe ile iş birliği yapan yere bereket geleceğini söylediğim gibi bu iş birliğini devam ettireceğimizi düşünüyorum” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER