Son dakika haberler... AK Parti Sözcüsü Çelik: Bu benzerlik utanç vericidir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP’de dış politikadan sorumlu Ünal Çeviköz’ün “Türkiye'den Azerbaycan'a silah yardımı yapıldığı ve söylentilere göre cihatçı grupların da Azerbaycan'a gönderildiği ifade ediliyor” şeklindeki provokatif açıklamasını şiddetle kınıyoruz." açıklamasında bulundu. Çelik, "Ermenistan tarafı bu yalanları Türkiye’nin Azerbaycan’la dayanışmasının önünü kesmek için üretiyor. Ermenistan tarafı bu yalanları Türkiye düşmanlığı yapmak için üretiyor. Ermenistan’ın yalanlarını aynı cümlelerle CHP’den duyuyoruz. Bu benzerlik utanç vericidir." ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberler... AK Parti Sözcüsü Çelik: Bu benzerlik utanç vericidir

Çelik'in Twitter'dan yaptığı açıklamalar şöyle:

"CHP’de dış politikadan sorumlu Ünal Çeviköz’ün “Türkiye'den Azerbaycan'a silah yardımı yapıldığı ve söylentilere göre cihatçı grupların da Azerbaycan'a gönderildiği ifade ediliyor” şeklindeki provokatif açıklamasını şiddetle kınıyoruz.

Bu açıklama Türkiye karşıtı ahlak dışı bir provokasyondur. Ermenistan’ın Dış İşleri Bakanı ve Moskova Büyükelçisi tarafından dile getirilen bu yalanların maksadı bellidir. CHP sözcüsünün eş zamanlı olarak bu yalanları ifade etmesi manidardır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER