için kaldı

Lassa Yılın En Sağlamları' ödül töreni yapıldı

MUSTAFA AKIN - İSTANBUL / DHA'Lassa desteği ile Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) üyeleri tarafından belirlenen 'Lassa Yılın En Sağlamları' ödülleri sahiplerini buldu. Düzenlenen törenin sonunda Barcelona'nın yeni transferi milli yıldız Arda Turan, Lassa ile sponsorluk anlaşmasına imza attı. Arda bu anlaşma ile 2 yıl boyunca Lassa'nın uluslararası marka elçisi oldu.

F5HABER F5HABER
Lassa Yılın En Sağlamları' ödül töreni yapıldı

MUSTAFA AKIN - İSTANBUL / DHA

'Lassa desteği ile Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) üyeleri tarafından belirlenen 'Lassa Yılın En Sağlamları' ödülleri sahiplerini buldu. Düzenlenen törenin sonunda Barcelona'nın yeni transferi milli yıldız Arda Turan, Lassa ile sponsorluk anlaşmasına imza attı. Arda bu anlaşma ile 2 yıl boyunca Lassa'nın uluslararası marka elçisi oldu.

Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen ödül törenine, Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, TSYD 2'nci Başkanı Arif Kızılyalın, Arda Turan, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, FIFA kokartlı hakemler Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun, Hüseyin Göcek, Barış Şimşek, Mehmet Eyisoy, Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonunun "en sağlam futbolcuları ve futbol adamları", spor basını ve halkın kullandığı oylar ile belirlendi.

34 haftalık lig boyunca kullanılan 169 bin oyun 18 binini alan Gökhan Töre, "Haftanın en Sağlamı" ödülünü aldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'ni yöneten ilk Türk hakem olarak tarihe geçen Cüneyt Çakır ve ekibi " Yılın En Sağlam Futbol Adamları" olarak ödüllendirildi.

'YILIN EN SAĞLAM TRANSFERİ' ÖDÜLÜ ARDA TURAN'IN

"Yılın En Sağlam Transferi" ödülü Arda Turan'ın oldu. Ödülünü Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman ve TSYD 2'nci Başkanı Arif Kızılyalın'dan aldı. Arda ödülünü alırken yaptığı açıklamada, "Barcelona dünyanın en büyük kulübü orada olmak çok gurur verici. Her gün kendimi 6 ay sonra oynayacağım gün için motive ediyorum. Hamza Hamzaoğlu'na teşekkür ediyorum, bu ülkedeki spor adamlarına örnek oluyor. Başarı ve başarısızlık gelip geçicidir. Duruş çok önemli hayatının her anında bu duruşunu sağladığı için kendisine teşekkür ediyorum"

ARDA'DAN ESKİ HOCALARINA VEFA

Barcelonalı yıldız futbolcu Arda Turan, ödül töreninde bulunan alt yapı hocalarına teşekkür etti. Düzenlenen gecede eski hocalarından Ali Yavaş, Ahmet Genç, Ahmet Keskin ve Zafer Koç'a plaket vererek vefa örneği gösteren Arda, daha sonra hatıra fotoğrafı çekildi.

"EN SAĞLAM 11" ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

En Sağlam Kaleci: Fernando Muslera

(DHA - Mustafa AKIN)
SONRAKİ HABER