için kaldı

Fatih Mert'ten Alper Potuk açıklaması! "Burada çıkış yakalayıp milli takıma gitmek istiyor..."

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, görüştükleri iki oyuncunun transferinin de tamamlanmasıyla eksikleri kalmayacağını belirterek, artık bir çıkış yakalayacaklarını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fatih Mert'ten Alper Potuk açıklaması! "Burada çıkış yakalayıp milli takıma gitmek istiyor..."

Başkan Fatih Mert, yeni transferleri Alper Potuk ve Assane Diousse ile takımın son durumunu AA muhabirine değerlendirdi.

Alper Potuk'u geçen sezon devre arasında da Fenerbahçe'den transfer etmek istediklerini anlatan Mert, "Görüşmüştük fakat o günün şartlarında kendisi Fenerbahçe'de devam etmek istiyordu. Onun için bu transfer gerçekleşememişti." dedi.

Hem kendisinin hem de teknik direktör Fuat Çapa'nın Alper Potuk ile konuştuğunu aktaran Mert, transferin gerçekleşmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER