için kaldı

Bırakın stiliniz sizi spora teşvik etsin

Spor yapmak için gerekli motivasyonu hissetmek her zaman kolay olmuyor. Ama önerilerimize kulap verip stilinizi güçlendirmek, sizi harekete geçirebilir.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bırakın stiliniz sizi spora teşvik etsin

Evde kalma süreci günlük rutininize spor ve egzersizi eklemek için ideal bir dönem. Birçok spor salonu ve eğitmeni, hem canlı yayınlarla hem de YouTube videolarıyla evde spor yapabilmemizi kolaylaştıracak bilgileri bize sunarken, Adidas ve Nike gibi spor markaları da egzersiz uygulamalarını bu süreçte ücretsiz olarak kullanıma açtı.

Egzersiz yapmanın ve vücudu harekete geçirmenin, yalnızca bedenimizi sağlıklı ve fit tutmaya değil, ruhsal açıdan da daha iyi hissetmemize fayda sağladığı biliniyor. Ancak spor yapmak için gerekli motivasyonu hissetmek çok da kolay olmayabiliyor; önerilerimize kulak verip stilinizi güçlendirmek, harekete geçmek sizi motive edebilir.

Özellikle yoga ve pilates gibi sporlar evde yapmak için ideal. Giyeceğiniz kıyafetlerin rahat olması ve hareket kabiliyetinizi kısıtlamaması da önemli. İçinde kendinizi rahat hissedeceğiniz taytlar ve spor sutyenlerinin yanında, bisikletçi taytları, yoga pantolonları ya da pamuklu kısa şortları da tercih edebilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER