Denizlisporlu Estupinan: "Kısa sürede bu kadar gol atmak mutlu ediyor"

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor'un Kolombiyalı oyuncusu Oscar Estupinan, sezonun ilk yarısı az süre almasına rağmen, Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam 9 gol atmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Denizlisporlu Estupinan: "Kısa sürede bu kadar gol atmak mutlu ediyor"

Ligde 370, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 270 dakika ile toplam 640 dakika forma giyebilen Estupinan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Denizlispor'da her maçta istediğim gibi süre alamadım ama bu önemli değil. Çünkü sahaya çıktığım her an, 'Zamanı nasıl iyi kullanabilirim ve takıma nasıl katkıda bulanabilirim' diye düşünüyorum." dedi.

Resmi maçlarda 71 dakikada 1 gol ortalaması ile oynayan Kolombiyalı oyuncu, "Kısa sürede bu kadar gol atmak mutlu ediyor. Amacım her zaman takıma katkıda bulunmak. Bunun için de çok çalışıyorum. 90 dakika da olsa 5 dakika da olsa yüzde yüzümü verdim ve vermeye de devam edeceğim. Tabii ki bu golleri attıkça, iyi sonuçlar aldıkça çok mutlu oluyorum." ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER