La Casa de Papel Helsinki'sinden İstanbul yanıtı

Barcelona'nın resmi Twitter hesabından yayımlanan videoda La Casa de Papel dizisinin Helsinki'si kendisine sorulan soruya İstanbul cevabını verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
La Casa de Papel Helsinki'sinden İstanbul yanıtı

Büyük başarı elde eden İspanyol dizisi La Casa de Papel’in ana karakterlerinden biri olan Helsinki, Barcelona Kulübünün sosyal medya hesabından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

La Casa de Papel dizisinde Helsinki karakterini canlandıran Sırp oyuncu Darko Peric, “Helsinki olmak istemeseydin hangi şehir olmak isterdin?” sorusuna “İstanbul” yanıtını verdi.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Şişşşt Nekşfliş <a href="https://twitter.com/netflixturkiye?ref_src=twsrc%5Etfw">@netflixturkiye</a>! <br><br>😃 Bak, <a href="https://twitter.com/lacasadepapel?ref_src=twsrc%5Etfw">@lacasadepapel</a> starı bize ne söyledi:<br><br>🇹🇷🇹🇷🇹🇷 &quot;Helsinki olmasaydım, İstanbul olmak isterdim&quot; <a href="https://t.co/MHykQBP9oA">pic.twitter.com/MHykQBP9oA</a></p>&mdash; FC Barcelona (🏠) (@fcbarcelona_tr) <a href="https://twitter.com/fcbarcelona_tr/status/1247607383402184712?ref_src=twsrc%5Etfw">April 7, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER