Erdoğan’dan KYK borçları açıklaması

Milyonlarca kişinin merak ettiği KYK borçları silinecek mi sorusuna Erdoğan’dan cevap geldi. Bilkent Üniversitesi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KYK borcunun silinmesi ya da tekrardan kredilendirilmesi konusunda gerekli adımları atacaklarını söyledi.

BORSAMATİK BORSAMATİK
Erdoğan’dan KYK borçları açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilkent Üniversitesi'nde Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında düzenlenen 'Her İnsan Bir Dünya' temalı programda açıklamalarda bulundu.'

KYK borçları silinecek mi' sorusuna yanıt veren Erdoğan şunları söyledi:

KYK borçları silinecek mi?

Erdoğa, 'Gündemimizde. Bütçe görüşmelerinden sonra masaya yatırıp öğrencilerin lehine bir adım atacağız. Burada özellikle kredi konusundaki derdimiz bursu her müracaat eden alıyor. Kredi olayı farklı. Borçlu olanların tamamıyle bu borçların silinmesi beklentisi olacaktır. O zaman kredi ya kalkacaktır burs verme noktasına gidilecektir. Değerlendirmesini yapıp o adımları atacağız' diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER